S-HERTOGENBOSCH - Met een speciale thema uitzending van het opsporingsprogramma Bureau Brabant en een pagina op onze website gaan we op zoek naar de identiteit van 18 personen. Ze worden allemaal verdacht van betrokkenheid bij de rellen die op maandagavond 25 januari in de binnenstad van 's-Hertogenbosch plaats vonden.

Thema uitzending
Op zaterdag 6 maart wordt bij Omroep Brabant een speciale uitzending van ons opsporingsprogramma Bureau Brabant uitgezonden. Deze uitzending gaat in zijn geheel over de rellen in ’s-Hertogenbosch van maandag 25 januari. Daarbij wordt het publiek aan de hand van (bewegende) beelden om herkenning gevraagd van achttien personen van wie wij denken dat ze betrokken waren bij de rellen. Kijk en help ons mee de verantwoordelijken aan te houden!

Website
Ook op de website van de politie (www.politie.nl) worden beelden van verdachten getoond. Dat gaat om dezelfde verdachten die ook in Bureau Brabant naar voren komen. Deze pagina met foto’s gaat tegelijkertijd met de eerste uitzending online.

Zaterdagmorgen om 06.49 uur is de eerste thema uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot zaterdagmiddag 16.36 uur.

Meld jezelf!
Het onderzoek naar de rellen in ‘s-Hertogenbosch is nog steeds in volle gang. De politie beschikt daarbij over zeer veel beelden. Een groot deel daarvan is door burgers zelf bij ons aangeleverd en daar zijn we heel blij mee. De komende tijd blijven we de hulp inroepen van het publiek om relschoppers te identificeren. Was je bij de rellen betrokken? En wil je voorkomen dat je in beeld komt? Meld je zelf dan bij de politie.