OSS - Een 16-jarige Ossenaar die wij mogelijk medeverantwoordelijk houden voor de beroving van een 16-jarige jongen uit Nistelrode is vandaag aangehouden. In de nacht van 18 september kreeg het slachtoffer op de Nieuwe Hescheweg in Oss rake klappen en werd hij van zijn telefoon beroofd. Het slachtoffer hield een pijnlijke elleboog en knie over aan de beroving.

Recht doen aan slachtoffer, wie zijn die andere twee verdachten?
Een tijd geleden hebben we een oproep gedaan om uit te kijken naar daders. Deze oproep willen wij nu weer doen. We missen namelijk nog twee verdachten die wij ook verdenken van deze gewelddadige beroving. Uiteraard willen wij hen ook aanhouden zodat we recht kunnen doen aan datgene wat het minderjarige slachtoffer is overkomen. Ons onderzoek blijft dan ook doorgaan, en wij sluiten dan ook meerdere aanhoudingen niet uit.

Speur met ons mee!
Slachtoffer en getuigen konden ons destijds vertellen dat de jongens reden op een mogelijk wat oudere scooter. Opvallend was natuurlijk dat het drietal samen op één scooter zat. Dat kan mensen zijn opgevallen. Misschien doen ze dat vaker en heb je een vermoeden wie het zouden kunnen zijn? Heb je informatie over de daders of andere info die ons kan helpen hen te vinden? Neem dan meteen contact op met de districtsrecherche in Den Bosch via het politienummer 0900-8844. Tippen kan ook via de opsporingstiplijn, 0800-6070 of eventueel anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.