DEN BOSCH - Vrijdagavond 14 mei werd rond 22.45 uur een 40-jarige man bedreigd met een mes toen hij zijn hond uitliet. Dat gebeurde op De Geldersedam in Den Bosch.

Daar stond op de parkeerplaats een witte Volkswagen Polo geparkeerd die het slachtoffer wenkte met lichtsignalen. Eenmaal bij de auto aangekomen werd de man bedreigd, doordat er een mes op z’n keel gezet werd. Het slachtoffer wist uiteindelijk weg te rennen, samen met zijn hond.

De man rende weg via de Twaalfmorgenstraat naar de Van der Venstraat. Vervolgens liep hij door in de richting van café 'De Unie'.

Iets gezien?
De vermoedelijke dader heeft lichtblonde haren, donkerblauw/zwart jasje, lichte spijkerbroek en sprak met een Bossche accent. De dader zou in een witte Volkswagen Polo hebben gezeten met een 'x' in het kenteken.


De politie is druk bezig met het onderzoek. Er wordt onder andere een buurtonderzoek gedaan, getuigen gehoord en eventuele camerabeelden uitgelezen. Weet je meer over deze bedreiging, heb je iets gezien of heb je camerabeelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).