DEN BOSCH - Zaterdagavond werd rond 22.45 uur een appartement aan de Hadewychstraat in Den Bosch beschoten. Een 31-jarige man is aangehouden.


Het appartement op drie hoog werd meerdere keren beschoten. In het raam aan de voorzijde zijn de inslagen zichtbaar. De bewoner was op dat moment thuis. Er raakte gelukkig niemand gewond. Een langlopend conflict in de relationele sfeer zou mogelijk de aanleiding zijn geweest van de beschieting. Een 31-jarige verdachte kon vanochtend door het AT in Den Haag worden aangehouden. De man uit Ammerzoden zit vast voor verder onderzoek. Vannacht heeft forensische opsporing het sporenonderzoek in en rondom het appartement afgerond. De recherche doet verder onderzoek naar de achtergronden van de beschieting op de woning

Deel informatie!
Met verschillende getuigen hebben we gisterenavond al gesproken, maar we hebben nog niet iedereen kunnen spreken. We komen graag met u in contact! Ook komen we graag in het bezit van bewakingsbeelden uit de omgeving waarop mogelijk iets te zien is. Heeft u misschien beelden en heeft u die nog niet met de politie gedeeld? Neem dan contact met ons op. Ook mensen die informatie hebben over de mogelijke achtergrond van deze beschieting roepen we op om informatie te delen. Neem contact met ons op via 0900-8844. Anoniem kan natuurlijk ook via 0800-7000 of vul onderstaand tipformulier in. Alle informatie is welkom!