DEN-BOSCH - Vanochtend hielden we opnieuw twee mannen aan voor hun rol bij de rellen in Den Bosch van vorige week maandag.

Het gaat om twee mannen van 18-jarige en 21-jarige man uit Den Bosch. Wij verdenken hen van diefstal en openlijk geweldpleging.

Herkenning

Beide mannen waren vorige week maandag aanwezig bij de rellen in de Bossche binnenstad. De 18-jarige verdachte verdenken wij er van mede verantwoordelijk te zijn voor de plundering van de Jumbo en de Primera. De 21-jarige verdachte zou tijdens de rellen een personenauto om gegooid hebben in de Hinthamerstraat.

Beide mannen waren eerder al aangehouden en beboet voor overtreding van de avondklok. Gedurende het onderzoek naar de rellen en plunderingen zijn beide op videobeelden herkend. Er wordt ook bekeken of er beslag gelegd kan worden op persoonlijke bezittingen zodat geleden schade zoveel mogelijk verhaald kan worden. De twee worden donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Onderzoek gaat door!

Het onderzoek naar de ongeregeldheden gaat onverminderd voort. Wij doen er alles aan om de relschoppers op te pakken. Hoewel er dus al heel veel materiaal beschikbaar is, vragen we burgers nog steeds om hun eigen beelden met ons te delen. Heeft u videobeelden of foto’s gemaakt van deze ongeregeldheden? Via deze link kunt u uw beelden met ons delen. Uiteraard is het ook van belang dat u, indien mogelijk, bij de beelden ook informatie geeft over wat en wie we er op kunnen zien.