DEN BOSCH - Vanochtend zijn nog drie verdachten aangehouden die te maken zouden hebben met de mishandeling in Den Bosch maandagavond 1 maart. Bij deze mishandeling raakte een 18 jarige man uit Den Bosch gewond.


Maandagavond werden collega’s naar het centrum van Den Bosch gestuurd omdat daar een mishandeling zou zijn geweest. In de buurt van de Pensmarkt vonden zij een 18 jarige gewonde man. Dit slachtoffer is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Al vrij snel konden we een 17 jarige vrouw uit Waalwijk als verdachte aanhouden. Vanochtend zijn daar nog drie verdachte bijgekomen. Het gaat hier om een 15- en 19-jarige man en een 17-jarige vrouw, allen woonachtig in Vught. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij de mishandeling. Alle verdachten worden binnenkort verhoord om helder te krijgen wat er zich nou precies heeft afgespeeld maandagavond.

Getuigen gezocht

We komen graag in contact met mensen die getuige waren van dit incident en die meer kunnen vertellen over de toedracht en over de betrokkenen. We zijn te bereiken via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.