VEGHEL - In de vroege ochtend heeft de politie 3 personen aangehouden. Wij verdenken dat zij een rol hebben gespeeld in een schietincident in de nacht van 27 op maandag 28 november in Veghel.


Een woordenwisseling in de bewuste nacht ontspoort volledig als er een schot wordt gelost waarbij een 19-jarige man uit Veghel gewond raakt. Het slachtoffer uit Veghel krijgt ter plaatse door onze collega’s medische verzorging totdat een ambulance het overneemt. Het slachtoffer wordt door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het slachtoffer verkeerde niet in levensgevaar.

Rechercheonderzoek

Uit het onderzoek van de recherche kwam een drietal personen in beeld. Een 18-jarige inwoner van Veghel en een 20- en 19-jarige inwoner van Erp. Deze ochtend werden ze alle drie door onze speciale aanhoudingseenheid gearresteerd op verdenking van een poging tot doodslag/moord.

In beperking

Alle verdachten van het schietincident zitten in beperking. Dat betekent dat zij alleen contact mogen hebben met hun advocaat en geen toegang hebben tot media (Radio/TV/Kranten)

De verdachten worden de komende tijd verhoord over ieders mogelijke rol in deze zaak.