OUDENBOSCH - Bij een horecagelegenheid in Oudenbosch ontstond donderdagavond een discussie tussen medewerkers en een (dronken) klant. De vrouw wilde haar eten in de zaak opeten, maar de medewerkers verzochten haar om haar maaltijd elders te nuttigen in verband met de geldende maatregelen.

Er ontstond een ruzie waarna de vrouw de zaak uit werd gezet door de medewerkers. Hierna trapte de vrouw tegen de bezorgauto van het bedrijf. Daardoor ging een koplamp van de auto kapot. De vrouw liep weg en de medewerkers belden de politie.

Agenten kwamen ter plaatse om een aangifte op te nemen. Even later kregen zij een melding dat er een dronken vrouw in de Aloysiushof op straat lag. De vrouw had hetzelfde signalement als de vrouw die even tevoren de auto had vernield. De agenten zijn naar de genoemde plek gegaan en troffen daar de vrouw. Zij is aangehouden en ingesloten in een politiecellencomplex. De vrouw van 36, afkomstig uit de Sovjet-Unie, maar zonder vaste woonplaats in Nederland, wordt gehoord over de feiten die haar ten laste zijn gelegd.