OSS - Wij vragen aandacht voor een zaak die al even geleden heeft plaatsgevonden. Een poging tot beroving waarbij 4 vriendinnen doodangsten hebben moeten doorstaan toen een indringer tijdens oud en nieuw hun woning binnendrong.

Op 31 december 2015 vierden vier vriendinnen in een woning aan de Rusheuvelstraat in Oss oudjaarsavond. De 4 vriendinnen zijn aan het aftellen naar het nieuwe jaar en maken zich klaar om naar buiten te gaan om naar het vuurwerk te kijken en mensen een fijn Nieuwjaar te wensen. Op het moment dat de voordeur open gaat dringt een man met een mes de woning binnen. Eenmaal binnen bedreigt hij de meiden met het mes en schreeuwt hen toe om op de grond te gaan liggen en hun telefoons af te geven. Daarna moeten de meiden naar de woonkamer toe. In de woonkamer kijkt de indringer rond en verlaat net zo snel als hij binnen kwam de woning weer zonder buit, de meiden hevig geëmotioneerd achterlatend. Een jaarwisseling die de meiden niet in de koude kleren is gaan zitten.

Nieuwe ontwikkelingen
Een poging tot beroving heeft een behoorlijke impact op de slachtoffers. Vaak zet het iemands leven voor langere tijd op zijn kop. Vandaar dat wij erop zijn gebrand om deze zaak op te lossen, ondanks dat dit al even geleden is. Recent zijn er nieuwe ontwikkelingen in deze zaak die ons mogelijk dichterbij de oplossing gaan brengen.

Weet jij meer?

Wij willen graag een oproep doen voor tips. Weet jij meer over deze zaak, heb jij misschien iemand hier over horen praten die direct of indirect bij deze zaak betrokken is? Dan horen wij graag van je. Je kunt ons bellen op 0900-8844. Meld jij liever anoniem? Dan kun je je tips kwijt op 0800-7000.