'S-HERTOGENBOSCH - We zoeken mogelijk getuigen van een brandstichting bij een supermarkt aan de Oude Vlijmenseweg in ’s-Hertogenbosch. Rond middernacht werd daar voor een supermarkt een prullenbak aangestoken.

In de nacht van zondag op maandag kregen we een melding dat er een knal te horen was geweest bij de supermarkt. Een prullenbak stond in brand. Eenmaal ter plaatse bleek als snel dat één en ander aangestoken was. De technische recherche deed ter plaatse onderzoek. Ook zijn er camerabeelden waarop de vermoedelijke daders zijn te zien. Ook deze beelden worden bij het onderzoek betrokken.

Getuigen

Hoewel de schade achteraf gezien gelukkig gering was, doen wij uiteraard verder onderzoek naar de exacte toedracht en de aanleiding voor de brandstichting. Daarbij roepen we getuigen op om zich te melden. Mogelijk dat iemand iets gezien of gehoord heeft tijdens of rond het tijdstip van de brandstichting of dat er mensen zijn die weten wat de aanleiding zou kunnen zijn. Zij kunnen zich melden via onderstaande mogelijkheden.