VEGHEL - De plaatselijke politie pakte vannacht een 54-jarige man uit Eindhoven op voor (poging tot zware) mishandeling. Wij verdenken hem er van dat hij een Veghelse inwoner heeft mishandeld en mogelijk ook heeft gestoken. We zoeken getuigen die ons meer kunnen vertellen over dit incident en/of misschien ook in het bezit zijn van nuttige camerabeelden.


Aanleiding
De politie kreeg rond 02.45 uur de melding dat een man met een mes zou zijn gestoken bij een van de cafés op het Bolkenplein in Veghel. Twee politieagenten waren in de buurt en arriveerden zeer kort na de uitgifte van de melding op de locatie. Het slachtoffer, een 49-jarige man uit Veghel, meldde zich desgevraagd na enkele momenten bij de agenten.Op aanwijzing van het slachtoffer hield de politie de verdachte aan die zich op dat moment ook in de buurt bevond. De agenten ontdekten dat de verdachte een mes op zak had en dat mes is door hen in beslag genomen.

Het slachtoffer heeft oppervlakkige gelaatsverwondingen opgelopen als gevolg van de mishandeling.Hij is op straat behandeld door verzorgend personeel van de ambulancedienst. Vervolgbehandeling in het ziekenhuis bleek gelukkig niet noodzakelijk.

Vervolgonderzoek
Het slachtoffer deed aangifte tegen de verdachte. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Hij wordt vandaag uitgebreid verhoord. Ook doen wij volop onderzoek naar de toedracht van dit incident.

Getuigenoproep
Wij hopen duidelijk te krijgen wat er zich vannacht precies heeft afgespeeld. Daarom komen wij graag in contact met getuigen die ons meer kunnen vertellen. Heeft u info of tips? Of bent u in het bezit van camerabeelden waarop het incident te zien is? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0900-8844 en/of deel uw camerabeelden met ons. Wilt u liever anoniem uw info aan ons verstrekken? Ook dat is mogelijk. Bel dan 0800-7000.