OSS - De politie kreeg woensdagavond 11 augustus een melding van een vechtpartij bij De Meesterstraat in Oss. Bij de vechtpartij zou een grote groep zijn betrokken en een 24-jarige man is hierbij gewond geraakt. Hij ligt momenteel in het ziekenhuis met hoofdletsel.

Onderzoek
Het onderzoek is in volle gang, waarbij de recherche onder andere beschikbare camerabeelden gaat opvragen en uitlezen. Ook buurtbewoners worden gehoord om te kijken of zij wellicht iets hebben gezien/gehoord. Momenteel zijn er nog geen verdachten aangehouden, maar de politie sluit toekomstige aanhoudingen niet uit.

Getuigen
Het rechercheteam dat zich bezighoudt met deze zaak komt graag in contact met mensen die meer informatie hebben. Het kan gaan om informatie die direct betrekking heeft op de vechtpartij, maar ook andere achtergrondinformatie waarvan men vermoedt dat dit interessant kan zijn voor het onderzoek. Het rechercheteam is daarnaast ook op zoek naar camerabeelden.

De politie is bereikbaar via 0900-8844, Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of kijk op www.politie.nl voor andere contactgegevens.