UDEN - Een woning aan de Margrietstraat in Uden werd gisteravond rond 23:15 overvallen door drie mannen. De bewoners werden bedreigd met een wapen en één bewoner raakte lichtgewond. De drie verdachten zijn er vandoor gegaan. We zijn op zoek naar mensen die getuige zijn geweest of iets hebben gehoord en gezien in de omgeving.

Twee bewoners van de woning kregen gisteravond de schrik van hun leven toen drie mannen met gezichtsbedekking hun woning in stormden. Het drietal bedreigden de bewoners met een wapen. Na enkele minuten gingen de verdachten er weer vandoor en vluchtte weg in de richting van de Wilhelminastraat.

Ter plaatse hebben politieagenten zich over de bewoners ontfermd en zijn direct een zoekactie gestart. Helaas heeft dit nog niet geleid tot de verdachten. Specialisten van de Forensische Opsporing kwamen ter plaatste en hebben in en rondom de woning sporenonderzoek gedaan.

Getuigen gezocht
De recherche doet onderzoek naar de woningoverval en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets verdachts gezien of gehoord rond 23:15 uur op of in de omgeving van de Margrietstraat en Wilhelminastraat? Bent u in het bezit van camerabeelden? Of heeft u informatie die kan helpen bij het onderzoek? Dan komen we graag met u in contact via telefoonnummer 0900-8844 of vul onderstaand tipformulier in. Liever anoniem uw tip doorgeven? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).