VINKEL - Een man op een fiets is zondagavond 26 september zwaargewond geraakt bij een ongeluk aan de Rekken, een weg parallel aan de A59 tussen Vinkel en Heesch. Na uitgebreid onderzoek is het nog niet duidelijk wat er precies gebeurd is die avond. Wij zoeken getuigen die ons meer kunnen vertellen.

Rond 20.52 kregen wij een melding van een ernstig verkeersongeval tussen een bestelauto en een fietser. De bestuurder van de bestelauto bleef ongedeerd. Wel raakte de fietser zwaargewond.

Na onderzoek zijn er door de collega’s van de Verkeersongevallenanalyse (VOA) sporen gevonden die mogelijk erop wijzen dat de fietser kort voorafgaand aan de botsing door een ander voertuig is aangereden.

Wij hebben in de berm onderdelen gevonden die afkomstig zijn van een ouder model Mercedes Sprinter, een bestelbus wit van kleur. Deze Sprinter zou gezien het sporenbeeld schade moeten hebben aan de linker voorzijde.

Tips?
Hebt u wat gezien die avond? Wellicht was u zondagavond 26 september tussen 20.30 uur en 21.00 uur op de Rekken en heeft uw dashboard camera beelden opgenomen die ons verder kunnen helpen? Misschien hebt u onlangs een witte Mercedes Sprinter gezien met schade aan de linker voorzijde? U kunt contact met ons opnemen op 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000. Het is ook mogelijk om tips en camerabeelden via onderstaand tipformulier aan ons te sturen.