OSS - Op donderdag 30 mei 2019 vond er tijdens het festival ‘Muziekboulevard’ rond 23.45 uur een zware mishandeling plaats op de Eikenboomgaard in Oss. Bij deze zware mishandeling werd een 47-jarige man in coma geslagen.

Er zijn nog onduidelijkheden over de mishandeling, maar het letsel van de man was dusdanig ernstig dat hij ook gereanimeerd moest worden.Ondanks dat het de goede kant op gaat met het slachtoffer, is het nog maar de vraag of hij volledig zal herstellen. Wij willen deze zaak graag oplossen!

Getuigen gezocht
Tijdens het incident was het druk op straat, waardoor de mishandeling moet zijn opgevallen. In het onderzoek hebben wij al meerdere getuigen gesproken, maar dat resulteerde nog niet in de aanhouding van een verdachte.Hierdoor verzoeken wij getuigen, die wij nog niet hebben gesproken, om zich alsnog bij de politie te melden. Daarnaast verzoeken wij de man op de foto om zich te melden, aangezien hij ons mogelijk meer kan vertellen over het incident.

Wil je liever informatie melden zonder dat je naam bekend wordt? Dan is het ook mogelijk om dit anoniem te doen via 0800-7000 of via het online meldformulier.