OSS - Een 23-jarige man uit Berghem is zaterdag 12 maart rond 02.00 uur lichtgewond geraakt bij een steekincident op de Joost van de Vondellaan in Oss. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 02.00 uur stond het slachtoffer met een kennis te praten op het fietspad aan de Joost van de Vondellaan ter hoogte van het benzinestation toen een man op een damesfiets hen tegemoet kwam rijden. Op het moment dat ze elkaar kruisten, ontstond een woordenwisseling, waarbij de man het slachtoffer met een scherp voorwerp stak. Daarna vluchtte hij weg in de richting van winkelcentrum Ruwert.

De twee kennissen belden 112 en gingen te voet naar de Wagenaarstraat. Daar troffen politieagenten hen aan. Het slachtoffer was lichtgewond en is door ambulancemedewerkers voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Getuigen gezocht
We doen onderzoek naar het steekincident en zijn nog op zoek naar de dader. Hij is circa 1.90 meter lang, heeft donkerblond haar en droeg een donkergroene, ietwat langere jas en gelaatsbedekking. Hij fietste op een damesfiets.

Wij komen graag in contact met iedereen die het onderzoek verder kan helpen. Hebt u in de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 maart rond 02.00 uur iets opvallends gezien of gehoord in de omgeving van de Joost van de Vondellaan? Of hebt u camerabeelden waarop misschien iets te zien is? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).