NULAND - Bij een brute overval op een echtpaar in een woning aan de Sikkel in Nuland is de man des huizes gewond geraakt. De overvallers deden zich voor als medewerkers van een bank en gebruikten behoorlijk wat geweld. De daders staan duidelijk op beeld. Wie (her)kent ze?


In de middag krijgt het echtpaar een telefoontje van hun bank, althans dat dachten zij. Een persoon vertelt dat zij mogelijk betrokken zijn bij een bankfraude zaak. Later die middag zijn er bij het echtpaar ook 2 mannen op bezoek geweest die zich voordeden als bankmedewerkers en die het fraude-verhaal bevestigden. Om 00.20 uur stonden deze “bankmedewerkers” weer voor de deur, maar al snel werd hun echte intentie duidelijk. Na het openen van de voordeur drongen zij de woning binnen en kreeg de 56-jarige bewoner een klap op zijn hoofd. En of dat nog niet genoeg was, kreeg het echtpaar ook nog een bijtende vloeistof in het gezicht gespoten. Na wat buit te hebben gemaakt, zijn de overvallers er snel vandoor gegaan en hebben zij hun slachtoffers hulpeloos achtergelaten.

Uiteraard doen wij uitgebreid onderzoek. Daarbij kunnen wij uw hulp goed gebruiken. Weet u meer of (her)kent u de daders? Neem dan contact op via 0800-6070 of bel anoniem 0800-7000.