HELMOND - Het toch al gehavende Helmond Sport heeft vrijdagavond een nieuwe tik te verwerken gekregen door het Brabantse onderonsje tegen TOP Oss te verliezen. Mede dankzij een uitblinkende Kaj Tejan wonnen de gasten met 1-3.

Trainer Wil Boessen kon maar net een elftal op de been brengen, maar zag zijn team halverwege de eerste helft wel op voorsprong komen. Een indraaiende corner van Dylan Seys werd door TOP-keeper Norbert Alblas verkeerd ingeschat. Lang zou de voorsprong niet duren want na een goede combinatie met Margartha maakte Tejan al snel gelijk.

Tejan was ook na de rust de plaaggeest voor de Helmonders. Na een uur spelen haalde hij verwoestend uit daarbij doelman Havekotte kansloos latend en een kwartier voor tijd besliste hij het duel na slordig balverlies van Seys: 1-3.