OSS - Een 25-jarige man uit Oss is gisteren aangehouden als verdachte voor een schietincident aan de Berghemseweg in Oss op maandag 14 augustus. Er raakte niemand gewond. Twee winkelpanden en een personenauto liepen echter wel schade op.


Schietincident

Een buurtbewoner hoorde maandagnacht 14 augustus rond 04.00 uur schoten aan de Berghemseweg in Oss. De politie ontdekte vervolgens meerdere kogelinslagen bij twee winkelpanden én een personenauto. Lees hier ons eerdere bericht over deze zaak.

Onderzoek

De recherche startte die nacht meteen een uitgebreid buurt- en sporenonderzoek naar de toedracht en achtergrond van het incident. Zo werd er met meerdere buurtbewoners en mogelijke getuigen gesproken en werd beeldmateriaal veiliggesteld.

Doorzoekingen

Ook doorzocht de recherche afgelopen maand op resp. donderdag 12 oktober en dinsdag 17 oktober twee woningen én een kapsalon aan de Berghemseweg in verband met dit onderzoek.

Tijdens het onderzoek kwam een 25-jarige man uit Oss in beeld als verdachte.

Aanhouding

Na contact met onze recherche meldde de 25-jarige verdachte zichg gisteren, dinsdag 24 oktober, aan het politiebureau in ’s-Hertogenbosch. Hij is aangehouden voor verder onderzoek en verhoor.

Informatie blijft welkom

Eerder riepen we al de hulp van het publiek in om informatie en/of foto-/beeldmateriaal met ons te delen. Wij danken iedereen voor het meedenken.

Informatie blijft echter welkom. Dus heb je iets gezien of gehoord? Of heb je info of beeldmateriaal over deze zaak? En heb je die nog niet met ons gedeeld? Laat het ons weten via een van onderstaande informatieknoppen.