DEN BOSCH - Dinsdagochtend hield de recherche in Den Bosch een 33-jarige man uit die plaats aan die ervan verdacht wordt betrokken te zijn geweest bij een steekpartij op 25 juli jl. aan de Acaciasingel. De man zit vast voor verder onderzoek.

Al op de dag van de steekpartij, waarbij een 40-jarige man zwaar gewond raakte, werden twee verdachten aangehouden. Deze verdachten werden na enkele dagen hechtenis weer in vrijheid gesteld omdat er op dat moment geen verdere redenen waren hen nog langer vast te houden. Hun mogelijke rol bij het incident is echter nog steeds onderwerp van onderzoek. Uit verder onderzoek bleek vervolgens dat de dinsdag aangehouden man waarschijnlijk ook betrokken was bij het incident. Wat zijn rol is geweest wordt nu onderzocht.

Meer informatie gewenst
Ondanks de aanhouding van vandaag, zijn we nog steeds op zoek naar getuigen die ons meer kunnen vertellen over het steekincident. .Vermoedelijk ontstond die dag rond 00.30 uur een ruzie tussen het slachtoffer en de dader(s) in de omgeving Acaciasingel-Lariksplein wat uitmondde in een steekpartij. Het slachtoffer raakte ernstig gewond aan zijn bovenlichaam. Hij werd met verschillende steekwonden naar het ziekenhuis overgebracht.

Het onderzoeksteam zit nog altijd met veel vragen rondom de toedracht van deze steekpartij. Ook sporenonderzoek heeft hierin geen uitsluitsel kunnen geven. Wat is er precies die nacht gebeurd en waar ging bijvoorbeeld die ruzie over? We hopen dat er mensen zijn die ons daarbij kunnen helpen.

Help mee!
Help mee deze ernstige zaak op te lossen. Heb je informatie over de daders of andere belangrijke info dat ons onderzoek kan helpen? Neem dan contact op met de districtsrecherche in Den Bosch via het politienummer 0900-8844. Tippen kan ook via de opsporingstiplijn, 0800-6070 of eventueel anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.