Nuland, Oss - Maandag staan we stil bij een aantal brandstichtingen in Nuland. Meerdere auto’s werden in brand gestoken en een molotovcocktail tegen een woning gegooid. Daarnaast ook aandacht voor een diefstal van een elektrische bakfiets bij een school in Oss.

Nuland – brandstichtingen

Op vrijdag 1 september 2023 werd aan de Akkerpolei een auto in brand gestoken en een molotovcocktail tegen de gevel van een woning aangegooid. De gevel vatte geen vlam, gelukkig want er waren op dat moment vier volwassenen en een pasgeboren baby thuis. Op 26 september 2023 stond er opnieuw een auto aan de Akkerpolei in brand. Iets brandends bleek onder drie auto’s te zijn gegooid. We hebben beelden van de verdachten en laten deze zien. Weet u wie het zijn?

Oss - diefstal

Op 19 september 2023 stelen twee mannen op een scooter midden op de dag een dure elektrische bakfiets bij een school. Kort daarvoor stal waarschijnlijk een van de vermoedelijke daders de tas van het slachtoffer waarin de sleutel zat. Wie weet wie ze zijn en waar de bakfiets gebleven is?

Kijk en help mee! Bureau Brabant wordt elke maandag vanaf 17.00 uur uitgezonden bij Omroep Brabant en daarna tot en met dinsdagmiddag regelmatig herhaald. De beelden zijn na de uitzending ook online en op onze social mediakanalen te zien.