Nuland, Oss - In de uitzending van Bureau Brabant op maandag 15 januari beelden van vermoedelijke brandstichters in Nuland en van bakfietsdieven in Oss. Maar ook nieuwe beelden van inbrekers die we al een tijdje zoeken voor een inbraak in Helenaveen. Help ons mee deze zaken op te lossen.

Brandstichtingen
Nuland - Op twee momenten in september 2023 werd brandgesticht in de Akkerpolei in Nuland. De eerste keer op vrijdag 1 september gooiden twee daders molotovcocktails naar een woning en een auto. Gelukkig kon het vuur bij de woning snel worden geblust, maar de auto brandde volledig af. Op dinsdag 26 september gooit een motorrijder iets brandends onder drie auto’s, maar geen van de drie vat ook daadwerkelijk vlam. Niemand raakte gewond, maar met een beetje pech had dit heel anders kunnen aflopen. We hebben van beide brandstichtingen beelden waarop de daders te zien zijn en uiteraard hopen we dat die iemand iets zeggen. Als dat zo is bel dan meteen!

Diefstal elektrische bakfiets
Oss - Twee, vermoedelijk jonge, mannen op een scooter stelen op dinsdag 19 september midden op de dag een dure elektrische bakfiets vanaf de Kersenlaan. Wie weet wie ze zijn en waar de bakfiets gebleven is? Waarschijnlijk stal één van de vermoedelijk daders kort daarvoor de tas van het slachtoffer, waarin de sleutel zat. We tonen beelden van deze twee mannen en hopen dat iemand ze herkent.

Nieuwe beelden inbrekers
Helenaveen/Grashoek - In de laatste uitzending van vorig haar besteedden we aandacht aan een inbraak in een woning in Helenaveen, die op dat moment nog verzegeld was in verband met een politieonderzoek naar de dood van de bewoner. Naar aanleiding van deze aandacht kregen we informatie over een inbraak in het Limburgse Grashoek, die waarschijnlijk door dezelfde daders werd gepleegd. Van deze inbraak zijn beelden die we laten zien. Wie herkent deze mannen?