VEGHEL - De politie hield woensdagmorgen een 39-jarige man aan uit Veghel in een woning aan de Leeuwenbekstraat in Veghel. Wij verdenken hem van betrokkenheid bij de dood van zijn moeder. De 78-jarige bewoonster werd levenloos in dezelfde woning gevonden.

Rond 09.30 uur kreeg de politie een melding van een ernstig geweldsincident in een woning in Veghel. Agenten reden naar het huis en troffen daar de verdachte en zijn overleden moeder aan. De Veghelnaar is meegenomen naar het bureau en wij onderzoeken zijn rol bij de dood van zijn moeder. De man zit vast en wordt verhoord.

Onderzoek


We hebben het onderzoek naar de aanleiding en achtergrond van het incident direct opgestart. Forensisch rechercheurs onderzoeken de woning en er wordt een buurtonderzoek gedaan.

Wij komen graag in contact met mensen die gisteravond, vannacht of vanochtend iets hebben gezien of gehoord bij de woning. Informatie kunt u delen met de recherche via de Opsporingslijn, 0800-6070 of eventueel anoniem via MeldMisdaadAnoniem, 0800-7000