OSS - Vannacht is er een woning in de Merelstraat beschoten in Oss. Gelukkig is daarbij niemand gewond geraakt. De afgelopen week zijn er drie woningen beschoten in Oss waarbij twee in de Merelstraat. Wij onderzoeken het verband tussen deze incidenten en of het gericht is op dezelfde persoon of personen. We roepen iedereen die informatie voor ons heeft of die ons kan helpen in het onderzoek op om contact op te nemen.

In de nacht van donderdag vond het eerste schietincident plaats in de Merelstraat. Bij een tweede schietincident werd een woning aan de Veekraal in Oss beschoten. Het derde schietincident vond wederom plaats in de Merelstraat. Hierbij werd overigens een andere woning beschoten dan bij het eerste schietincident. Bij geen van de incidenten zijn gewonden gevallen.

Onderzoek
Het onderzoek naar deze incidenten is nog volop gaande. Wij onderzoeken het verband tussen deze incidenten en of het gericht is op dezelfde persoon of personen. Daarnaast kijken we ook of er mogelijk een relatie is met andere incidenten die zich in Oss hebben afgespeeld. We hebben stellig de indruk dat er mensen zijn die meer weten, maar die informatie (tot op heden) niet met ons willen delen.

Meld info
We roepen iedereen die informatie voor ons heeft of ons kan helpen in het onderzoek op om contact met ons op te nemen. Bel daarvoor de opsporingstiplijn 0800-6070 of deel je informatie gegarandeerd anoniem via de M-lijn, 0800-7000.