OSS - De recherche zoekt mensen die mogelijk meer weten over een explosief dat bij een woning aan de Looveltlaan in Oss werd aangetroffen.

Explosief


Op dinsdagmiddag 2 juli rond kwart over vijf kwam bij de meldkamer een melding binnen dat bij de woning een explosief zou liggen. Agenten zijn naar het huis gereden in Oss en troffen daar inderdaad een explosief aan. De omliggende woningen werden ontruimd zodat een specialist van het Team Explosieven Verkenning (TEV) het explosief kon onderzoeken. Ook de EOD kwam ter plaatse om het voorwerp te bekijken. Na onderzoek is het in beslag genomen en op een veilige locatie tot ontploffing gebracht.

Door de recherche is er buurtonderzoek gedaan en eventuele camerabeelden opgevraagd. Het onderzoek is in volle gang en alle informatie is welkom.

Getuigen

Heb jij iets gezien over wie dit explosief heeft geplaatst bij de woning aan de Looveltlaan in Oss? Of heb je camerabeelden of andere informatie die bruikbaar is? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 of laat een tip achter via het tipformulier.