OSS - Zaterdagavond rond 21.15 uur kwam er een melding binnen bij brandweer van een brand bij een school op de Vlasakkers in Oss. De hulpdiensten troffen daar een brandende afvalcontainer aan waarbij het vuur was overgeslagen op het schoolgebouw. Door snel ingrijpen van de brandweer is de schade gelukkig beperkt gebleven.

Wij zijn op zoek naar getuigen die ons meer kunnen vertellen over deze brand. Op dit moment kunnen we brandstichting niet uitsluiten. Onze forensische specialisten doen nog onderzoek naar de brand. Mogelijk vinden zij sporen die ons meer kunnen vertellen over het ontstaan ervan.

Ruim een week geleden was er ook een brand bij een nabijgelegen school in dezelfde straat waarvan wij het vermoeden hebben dat deze is aangestoken. Of deze branden iets met elkaar te maken hebben is nog onduidelijk en is ook onderdeel van het politie onderzoek.

Iets gezien?
Weet u meer over deze brand? Hebt u iets gezien of gehoord of hebt u bruikbare camerabeelden? Dan horen wij graag van u op 0900-8844. Meldt u liever vertrouwelijk en anoniem? Dan kunt contact opnemen met meld misdaad anoniem op 0800-7000.