DEN BOSCH - De politie is op zoek naar getuigen die ons meer kunnen vertellen over een steekincident van 25 juli aan de Acaciasingel waarbij een 40-jarige man gewond raakte.

Vermoedelijk ontstond rond 00.30 uur een ruzie tussen het slachtoffer en de dader(s) in de omgeving Acaciasingel-Lariksplein wat uitmondde in een steekpartij. Het slachtoffer raakte ernstig gewond aan zijn bovenlichaam. Hij werd met verschillende steekwonden naar het ziekenhuis overgebracht.

Inmiddels zijn verschillende getuigen gehoord, maar het onderzoeksteam zit nog altijd met veel vragen rondom de toedracht van deze steekpartij. Ook sporenonderzoek heeft hierin geen uitsluitsel kunnen geven. Wat is er precies die nacht gebeurd en waar ging bijvoorbeeld die ruzie over? We hopen dat er mensen zijn die ons daarbij kunnen helpen.

Help mee!
Help mee deze ernstige zaak op te lossen. Heb je informatie over de daders of andere belangrijke info dat ons onderzoek kan helpen? Neem dan contact op met de districtsrecherche in Den Bosch via het politienummer 0900-8844. Tippen kan ook via de opsporingstiplijn, 0800-6070 of eventueel anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.