OSS - De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden van een schietincident op zaterdag 1 juni aan de Graafsebaan in Oss. Daar werd tussen 13.30 en 14.30 uur een 37-jarige man beschoten. Niemand raakte gewond.


De man uit Oss liep in de berm langs de Graafsebaan, komende uit de richting van knooppunt Paalgraven en liep richting Oss. Tussen de fietsbrug en het tankstation werd de man gepasseerd door een auto. Opvallend was dat deze auto stapvoets reed. Vanuit deze auto werd hij beschoten en vluchtte vervolgens het bosgebied in. Het zou gaan om een groter model auto, mogelijk een Mercedes, wit van kleur. De bestuurder zat vermoedelijk alleen in de auto en had een witte huidskleur.

Wie weet meer?

Rechercheurs zijn een onderzoek gestart naar wat er precies gebeurd is. Onderzoek ter plaatse leverde niet de informatie op waar we naar op zoek zijn. Daarom hopen we dat er mensen zijn die meer kunnen vertellen of mogelijk in het bezit zijn dashcam- of camerabeelden. Heeft u informatie die kan bijdragen aan dit onderzoek, weet u iets over de aanleiding of zegt de eerdergenoemde auto u iets? Laat het ons dan weten via 0900-8844 of onderstaand tipformulier. Anoniem kan natuurlijk ook. Uw gegevens blijven ook echt anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.