ROSMALEN - We begrijpen dat er nog veel vragen leven rondom het steekincident in Rosmalen. Het is een ingrijpend incident geweest dat op iedereen indruk heeft gemaakt. Omdat het onderzoek nog volop draait kunnen we lang niet op al deze vragen antwoord geven. De recherche doet uitvoerig onderzoek naar wat er precies is gebeurd en wat de toedracht van dit alles is. Het is belangrijk dat dit in alle zorgvuldigheid gedaan wordt.


Beelden

We weten dat er voorafgaand aan het steekincident een conflict is geweest. Daar willen we graag meer over weten. Hoe is dat ontstaan, wat ging er aan vooraf en wie waren daarbij betrokken? Deze vragen zijn voor het onderzoek heel belangrijk. Dit conflict mondde uit in een mishandeling waarbij er klappen werden uitgedeeld. Inmiddels zijn er ook aangiftes gedaan van mishandeling tegen de 17-jarige verdachte.

Uit verschillende getuigen verklaringen weten we dat het conflict buiten op het terras is gefilmd. Mogelijk zijn er dus mensen die hier beelden van hebben. Als dat zo is komen we graag in het bezit van deze beelden. Deel ze met ons! Dit kan het onderzoek enorm helpen. Neem contact met ons op via 0900-8844 of deel ze via het tipformulier onderaan deze pagina.