DEN BOSCH - Op 21 januari wordt er midden in de nacht zwaar vuurwerk tegen een woning aan de Orthen in Den Bosch gegooid. De schade was weliswaar al behoorlijk, maar het had nog veel erger kunnen aflopen. Maandag tonen we beelden van de dader in Bureau Brabant. Ook beelden van scooterdieven in Helmond.

Vuurwerk tegen woning Den Bosch
Op 21 januari, rond 03.15 uur, wordt er zwaar vuurwerk tegen een woning aan de Orthen gegooid. Duidelijk een gerichte actie. Maar wie heeft het op zijn geweten en.....waarom? We tonen beelden van de dader en zijn actie. Wie heeft meer informatie over de dader of de reden van deze aanslag met vuurwerk?

Diefstal scooter Helmond
We tonen beelden uit Helmond. Twee mannen komen op maandagmiddag 21 maart op een scooter bij de fietsenstalling van station Brandevoort aanrijden en gaan recht op hun doel af; een andere scooter, een Piaggio Vespa Sprint. Ze moeten er wat moeite voor doen, maar het lukt ze de scooter aan de praat te krijgen en mee te nemen.Wie herkent de daders?

Bureau Brabant wordt elke maandag vanaf 18.15 uur uiitgezonden bij Omroep Brabant en daarna tot dinsdagmiddag elk uur herhaald.