DEN BOSCH - We zijn op zoek naar getuigen van een steekincident in ‘s-Hertogenbosch. Donderdagavond 19 mei kregen we een melding van een gewonde man op de Niehoffstraat. Hij bleek gestoken te zijn en wij zijn een onderzoek opgestart.


Rond 22.10 uur kwam bij de meldkamer van de politie een melding binnen dat op de Niehoffstraat een man aan het schreeuwen was en dat hij gewond zou zijn. Uiteraard gingen er direct verschillende eenheden naar toe. De 31-jarige man uit Maarssen bleek diverse steekwonden te hebben en daarop werd een onderzoek gestart. Daarbij werd de auto van de man, een witte Volkswagen Polo, enkele straten verderop met draaiende motor aangetroffen op de Broeckhovenlaan.

Onderzoek

Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht en daar vannacht nog behandeld aan zijn verwondingen. Over de exacte toedracht en de aanleiding van het steekincident bestaat nog veel onduidelijkheid. Wij doen verder onderzoek. Daarbij wordt een buurtonderzoek uitgevoerd, gekeken naar mogelijke camerabeelden die beschikbaar zijn en wordt er technisch onderzoek verricht.

Getuigen

We doen ook een dringende oproep aan mogelijke getuigen in de omgeving van de Niehoffstraat en de Broeckhovenlaan. Mogelijk hebben zij het steekincident zelf gezien of gezien hoe de witte Volkswagen Polo op de Broeckhovenlaan terecht is gekomen of andere opvallende zaken gezien in de wijk. Alle informatie die relevant kan zijn voor het onderzoek kan gedeeld worden via onderstaande actieknoppen.