DEN BOSCH - De politie heeft meerdere aanhoudingen verricht na een openlijke geweldpleging aan de Vierde Rompert in ‘s-Hertogenbosch. Hierbij werd één persoon in zijn nek gestoken. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. Op dit moment zitten zes verdachten vast.

Zondag 11 februari rond 22.30 uur kreeg de meldkamer diverse meldingen over een ruzie in de wijk. Agenten troffen bij aankomst een gewonde man aan op straat. Het slachtoffer, een 36-jarige man uit Gorinchem, had een flinke steekwond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Al snel na het incident konden drie personen worden aangehouden. Later op de avond en vanmiddag werden nog twee verdachten aangehouden. Het betreft mannen uit Waalwijk (20), ’s-Hertogenbosch (28, 34 en 53 jaar) en Drunen (19). Zij worden verdacht van betrokkenheid bij openlijke geweldpleging en poging tot doodslag.

Het slachtoffer werd vanochtend in het ziekenhuis aangehouden. Hij wordt verdacht van openlijke geweldpleging. De recherche heeft de zaak in onderzoek en sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Getuigen
We willen graag meer weten wat zich hier heeft afgespeeld en wat de aanleiding was van deze confrontatie. Heeft u iets gezien of gehoord? Of bent u in het bezit van camerabeelden van de nabije omgeving? Laat het ons weten! Doe dit via 0900-8844 of meld het anoniem via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).