DEN BOSCH - De politie is op zoek naar getuigen van een explosie bij een supermarkt dinsdagochtend aan de Churchilllaan. Rond 03.00 uur vanochtend werd bij de supermarkt zwaar vuurwerk afgestoken, waardoor meerdere ramen sneuvelden. Niemand raakte gewond. We zijn op zoek naar de daders.


Meerdere personen schrokken dinsdagochtend 9 juli wakker van een harde knal. Agenten zagen dat meerdere ruiten van de winkel gesneuveld waren. Specialisten van Team Explosieven Verkenning en Forensische Opsporing onderzochten sporen bij de supermarkt. Ook is een buurtonderzoek gestart. Ook bekijken we camerabeelden met daarop de vermoedelijke daders. Daarnaast onderzoeken we of er een link is met de brandstichting bij de supermarkt aan de Oude Vlijmenseweg in ’s-Hertogenbosch een nacht eerder.

Getuigen
Uw ogen en oren zijn van belang in het onderzoek. Bent u getuige geweest van de explosie of weet u wie erachter zit? Laat het ons weten. Ook als u in het bezit bent van camerabeelden, dashcams of beveiligingsbeelden horen we het graag. U kunt contact met ons opnemen via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). Beelden kunt u gemakkelijk uploaden via onderstaand tipformulier.