DEN BOSCH - Maandagochtend werd in een woning aan de Schutskampstraat een gewonde man met vermoedelijk een schotwond aangetroffen. Een 37-jarige man is naar het ziekenhuis overgebracht. De recherche is een onderzoek gestart.

De melding kwam in eerste instantie bij de hulpdiensten binnen als een onwelwordig. In de woning troffen we de gewonde man aan en werd er eerst nog gedacht aan een schotwond in zijn voet. Later in het ziekenhuis blijkt dat de man niet in zijn voet is geraakt maar in zijn bovenbeen.

Onderzoek
De recherche is een onderzoek gestart naar het incident, maar zit nog met veel vragen over wat er nu precies is gebeurd. Ook zijn er nog veel vraagtekens of het incident wel daadwerkelijk in de Schutskampstraat heeft afgespeeld. Forensische opsporing heeft in en rondom de woning naar sporen gezocht. Daarbij is ook een zwarte Mercedes onderzocht die voor de woning geparkeerd stond. Rechercheurs zijn bezig met het verzamelen van informatie rondom dit incident en het slachtoffer. Ze zijn o.a. met het slachtoffer in gesprek, maar ook met mensen uit de buurt. In de omgeving wordt er gekeken of er mogelijk bruikbare camerabeelden zijn.

Wie weet meer?
Er is nog veel onduidelijk over wat er nu precies is gebeurd. Heeft u in de vroege maandagochtend iets gezien of gehoord in de Schutskampstraat? Of weet u meer over dit incident? Laat het ons dat weten via 0900-8844. We horen het graag! Anoniem kan natuurlijk ook via 0800-7000. Alle informatie is welkom.