DEN BOSCH - Bij een steekincident op het station in Den Bosch raakte zondagavond vier mannen gewond. Een ruzie ging aan het incident vooraf. Een 37-jarige verdachte uit Den Bosch werd aangehouden.

Vlak voor 19.30 uur ontstond er in een fastfoodrestaurant op het station onenigheid over voetbal. Dit mondde uit in een ruzie waarbij de drie mannen gewond raakte. Een andere jongen wilde helpen en raakte ook gewond. Toegesnelde agenten en ambulancepersoneel verleende eerste zorg aan de slachtoffers. Alle vier de slachtoffers zijn voor medische behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Drie van hen konden na behandeling weer naar huis. Een van hen ligt nog in het ziekenhuis. De slachtoffers zijn 3 mannen uit de gemeente Maasdriel van 27 en 28(2) en een 16-jarige jongen uit Uden. Met een aantal van de slachtoffers zullen we op een later moment nog uitgebreid in gesprek gaan.

De verdachte kon op het Stationsplein worden aangehouden. Hij zit vast voor verder onderzoek en zal vandaag uitgebreid verhoord worden.

Beelden
De recherche in Den Bosch is volop bezig met onderzoek. Gisterenavond werd al uitgebreid sporen onderzoek gedaan door de technische recherche en is er kort gesproken met de gewonden. Duidelijk is dat veel mensen de steekpartij hebben gezien. We hebben uiteraard al met een hoop van deze getuigen gesproken. Heel fijn! Maar we zijn nog op zoek naar mensen die beschikken over beelden van het incident zelf. Mogelijk zijn er mensen die het hele gebeuren hebben gefilmd. Als dat zo is komen we graag in het bezit van deze beelden. Deel ze met ons! Dit kan het onderzoek enorm helpen. Neem contact met ons op via 0900-8844 of deel ze via het tipformulier onderaan deze pagina.