Tilburg, Reusel, Waalwijk, Den Bosch - Twee jonge vrouwen krijgen in de nacht van 24 december 2020 de schrik van hun leven als twee overvallers hun appartement in Tilburg binnendringen. De ene vrouw krijgt een mes op haar keel gezet en de andere vrouw een pistool tegen haar hoofd. Wat de daders niet weten, is dat een camera alles filmt! De beelden worden maandag getoond in Bureau Brabant. Ook zaken uit Reusel, Waalwijk en Den Bosch komen aan bod.Woningoverval in Tilburg

Twee jonge vrouwen worden in hun appartement aan de Wolmaranstraat in Tilburg overvallen. In de nacht van 24 december bellen twee mannen bij hen aan. Zodra de mannen binnen zijn, zet een van hen een mes op de keel van een vrouw en de tweede dader een pistool op het hoofd van de andere vrouw. De vrouwen vreesden voor hun leven. De daders staan op beeld!

Man gezocht voor fraude

Ook besteden we in Bureau Brabant aandacht aan deze zaak. Bij meerdere mensen wist een man het via nepberichtjes voor elkaar te krijgen dat ze geld overmaakten. En dat geld moet natuurlijk ook opgenomen worden. We laten een man zien die bij een bank in Reusel is vastgelegd na deze fraude.

Man gezocht na bankpastruc

We zeggen altijd dat mensen niet moeten reageren op sms’jes die van hun bank lijken te zijn en waarin gevraagd wordt de bankpas te vervangen. De truc is dat criminelen de nieuwe bankpas die wordt opgestuurd weten te onderscheppen en daarmee aankopen doen. We zoeken een man die hiervan verdacht wordt. Hij pinde in Waalwijk.

Verdachten in beeld bij ongeregeldheden

Op oudejaarsavond was het erg onrustig in de Graafsewijk in Den Bosch. De Burgemeester van Den Bosch nam deze rellen hoog op. We zoeken in verband met deze ongeregeldheden nog zeker vier verdachten. Die laten we maandag in de uitzending zien.

Maandagavond om 18.15 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.15 uur.