OSS - Zondag hield de politie een 46-jarige man uit Oss aan voor zijn vermoedelijke betrokkenheid bij een steekincident in die plaats op 3 april. Al eerder hielden we een vrouw aan in dit onderzoek. Zij is vrijdag weer op vrije voeten gesteld.

Rond 14.15 uur kwam die dinsdag bij de politie de melding binnen dat er een gewonde man op de Hertogensingel in Oss lag. De 34-jarige man uit Oss was neergestoken. Uit nader onderzoek bleek al snel dat het steekincident zich niet op de Hertogensingel had afgespeeld, maar op de Johannes Poststraat. Op beide plekken is door de politie daarom ook uitgebreid technisch onderzoek verricht.

Onderzoek

Het verdere onderzoek leidde al vrij snel naar een eerste verdachte. Dit is een 25-jarige vrouw uit Oss. Zij kon diezelfde dag rond 16.00 uur op de Linkenweg in haar woonplaats worden aangehouden nadat zij door collega’s werd herkend. Het slachtoffer en de verdachte zijn bekenden van elkaar. Uit het onderzoek bleek dat er waarschijnlijk een tweede verdachte betrokken was bij de steekpartij. Dat ging om een man uit Oss. Hij kon zondag worden aangehouden en wordt woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.