DEN BOSCH - Zondagmiddag werd een veilinghuis aan de Hekellaan overvallen. De daders zijn gevlucht. Er raakte gelukkig niemand gewond. De recherche is een onderzoek gestart.

De daders sloegen rond 14.30 uur toe. Ze bedreigden de medewerkers van het veilinghuis met een vuurwapen en vernielden enkele vitrines. Daaruit gristen ze de nodige sieraden weg en renden vervolgens het veilinghuis uit. Buiten stapten de daders op een grijze scooter en gingen er vandoor richting de Zuid-Willemsvaart.

We hebben al enkele getuigen gesproken, maar we komen graag in contact met mensen die ons meer kunnen vertellen. We zijn nog steeds op zoek naar de daders. Beide daders waren in het donker gekleed. De blanke man droeg een zwarte jas en was fors van postuur. De getinte man droeg een blauwe jas. Ook wordt er in de omgeving gekeken of er bruikbare camerabeelden zijn.

Wie weet meer?

Mogelijk is de grijze scooter met daarop de twee mannen u eerder opgevallen? Of heeft u ze na de overval nog in de omgeving zien rijden. Laat het ons dan weten. Alle informatie is welkom! Heb jij iets gezien of gehoord dat met dit incident te maken heeft of heb je andere belangrijke informatie dat de recherche kan helpen, dan horen we dat ook graag! Bel 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Online tippen kan ook via het tipformulier.