OSS - De plaatselijke politie hield gisterenavond een 31-jarige man zonder vaste woon - of verblijfplaats aan voor een steekincident in een hotel aan de Raadhuislaan in Oss. Wij verdenken hem er van dat hij een 24-jarige man uit Oss meerdere keren in het gezicht stak. Het slachtoffer liep daarbij gelaatsverwondingen op.

Aanleiding
De politie kreeg rond 17.00 uur de melding dat er iemand was gestoken in het hotel aan de Raadhuislaan in Oss én dat de dader was gevlucht. Het steekincident speelde zich af in een hotelkamer van een hotel aan de Raadhuislaan in Oss. Toen politieagenten kort na de uitgifte op de locatie van de melding arriveerden legden zij contact met het 24-jarige slachtoffer, een man uit Oss. Hij bleek meerdere keren in het gezicht gestoken te zijn, maar was nog wel aanspreekbaar.

Hulpverlening
Het verzorgend personeel van de ambulancedienst heeft het slachtoffer aan zijn gezichtsverwondingen behandeld over en vervoerde hem naar het ziekenhuis. Het slachtoffer mocht na behandeling gisterenavond gelukkig weer naar huis.

Aanhouding
De verdachte was na het incident te voet gevlucht. Politieagenten hielden hem kort daarna aan op het Hesschepad in Oss. Hij werd voor verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Vervolgonderzoek
Er blijkt mogelijk een ruzie tussen het slachtoffer en de verdachte voorafgegaan aan het steekincident. De verdachte zit nog steeds vast en wordt uitgebreid verhoord.

Wat doet de politie bij opsporing?
Als ergens een strafbaar feit is gepleegd, zoals een steekincident, zoekt de politie naar sporen, bekijkt camerabeelden, hoort getuigen en slachtoffers en houdt waar mogelijk verdachten aan. Alles wat in een politieonderzoek gebeurt, wordt vastgelegd in een proces-verbaal. Afhankelijk van de zwaarte van het misdrijf wordt een onderzoek opgepakt door een politieteam of de recherche. Meer informatie leest u hier.