OSS - Vannacht is er woning beschoten aan de Vijversingel in Oss. Daarbij is niemand gewond geraakt. De afgelopen weken zijn er vier woningen beschoten In Oss waarvan twee in de Merelstraat. Wij hebben aanwijzingen dat er verbanden zijn tussen deze incidenten. We roepen iedereen die informatie voor ons heeft of die ons kan helpen in het onderzoek op om contact op te nemen.

In de nacht van donderdag vond het eerste schietincident plaats in de Merelstraat. Bij een tweede schietincident werd een woning aan de Veekraal in Oss beschoten. Het derde schietincident vond wederom plaats in de Merelstraat. Hierbij werd overigens een andere woning beschoten dan bij het eerste schietincident. In de nacht van 21 op 22 juli werd een woning aan de Vijversingel beschoten. Bij geen van de incidenten zijn gewonden gevallen.

Onderzoek

Het onderzoek naar deze incidenten is nog volop gaande. Wij onderzoeken het verband tussen deze incidenten en of het gericht is op dezelfde persoon of personen. Daarnaast kijken we ook of er mogelijk een relatie is met andere incidenten die zich in Oss hebben afgespeeld. We hebben stellig de indruk dat er mensen zijn die meer weten, maar die informatie (tot op heden) niet met ons willen delen.

Meld info

We roepen iedereen die informatie voor ons heeft of ons kan helpen in het onderzoek op om contact met ons op te nemen. Bel daarvoor de opsporingstiplijn 0800-6070 of deel je informatie gegarandeerd anoniem via de M-lijn, 0800-7000.