Stuba biedt fantastische kerstpakketten voor elk budget. Er is keuze uit vele standaard kerstpakketten. Maar natuurlijk zijn er vele variaties mogelijk. Heeft u een geheel eigen idee of thema? Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij stellen uw eigen gepersonaliseerde kerstpakket samen. Wilt u een unieke kerstkaart bij uw kerstpakket met een leuke persoonlijke boodschap? Dit kan Stuba Grafische Producties ook voor u verzorgen.


ZAANSE SPULLEN

Stuba is een echt Zaans bedrijf en daar zijn wij trots op! Zo kwamen wij op het idee om kerstpakketten samen te stellen met exclusieve producten die uit de Zaanstreek komen. Dus alleen Zaanse spullen. Wij werken hierbij nauw samen met bekende merken en bedrijven uit de Zaanstreek, zoals van Wijngaarden (Zaanse mayonaise) en Verkade (chocolade en koek). U ziet het, dit zijn de échte Zaanse Kerstpakketten. Uiteraard kunnen wij ook combineren met onze bestaande kerstpakketten om zo uw personeel en relaties kennis te laten maken met onze mooie Zaanse producten.

VERRASSINGBOX

De Stuba verrassingsbox is onstaan nadat COVID-19 zijn intrede gedaan heeft in onze samenleving. Iedereen ondervond sociaal ongenoegen door vervelende lockdowns, beperkingen en regels. Gelukkig werden mensen ook in deze tijd creatief en inventief. Pubquizzen, verjaardagen en andere festiviteiten vonden gewoon achter de computer plaats of met de hele straat zwaaiend voor het raam of balkon. Daar hoort een leuke verrassing bij, vonden wij, de enige echte Stuba verrassingsbox. Een persoonlijk kerstpakketje maar dan voor vele feestelijke gelegenheden. Zo hebben wij oa. een bierproefpakket, een borrelpakket en regenboogpakket.