DEN BOSCH - Dit is de eerste keer na twee jaar dat de Bossche kermis weer zonder maatregelen plaatsvindt in de Bossche binnenstad. Wethouder Ufuk Kâhya opent vrijdagavond officieel de kermis. Met een spectaculaire voorstelling van Desalles Variété Presents geeft hij het startsein voor tien dagen kermisplezier.

Kinderen van opvanglocaties Meerwijk en Kruisstraat Den Bosch zijn vrijdagavond uitgenodigd om het échte Bossche kermisgevoel zelf te ervaren. Kinderen van de andere opvanglocaties krijgen ook de mogelijkheid om de komende week de kermis te bezoeken.

Het échte Bossche kermisgevoel

Op de Bossche kermis draait het nog écht om de kermis. Met ruim 50 attracties en kramen is het de gezelligste familiekermis van Nederland. Waar iedereen, jong en oud, tien dagen lang van harte welkom is.

In ’s-Hertogenbosch willen we dat iedereen van de kermis kan genieten. Daarom organiseren we op zaterdag 27 augustus tussen 13.30 - 14.30 uur ook een prikkelarme kermis. Een kermis waarbij we de lichten doven, het geluid zachter zetten en de draaisnelheden waar mogelijk aanpassen.

Naast alle attracties is er voor de kleine bezoekers ook nog gedurende de hele week een leuk extra programma. Benieuwd naar het hele programma? Kijk op de website van Kermis Den Bosch.