DEN BOSCH - Veel mensen willen energie en gas besparen in hun huis, maar waar begin je? Hebt u al duurzame stappen gezet zoals uw dak laten isoleren, HR++ glas in uw ramen laten zetten of een warmtepomp laten installeren? Dan kunt u nu ook andere helpen!

De Nationale Duurzame Huizen Route

Want ook dit jaar organiseren we in 's-Hertogenbosch de Nationale Duurzame Huizen Route. Tijdens deze route delen enthousiaste huiseigenaren in heel Nederland hun ervaring over het verduurzamen van hun huis en het wonen in een huis dat bijvoorbeeld van het gas af is of volledig verduurzaamd is.

Voor mensen die hun eerste stap nemen met het verduurzamen van hun huis is het enorm leerzaam om een huis te bezoeken dat al duurzame maatregelen heeft. Zo kunnen ze bijvoorbeeld zien hoe een warmtepomp werkt of hoe je het isoleren van je dak aanpakt. Doet u mee aan de Duurzame Huizen Route? Op zaterdag 29 oktober en zaterdag 5 november komen er dan andere bewoners van 's-Hertogenbosch langs om te kijken hoe u de verduurzaming van uw huis hebt aangepakt.

Meld uw huis aan

Hebt u tips over het duurzamer maken van uw huis? Meld uw huis dan aan en deel uw verhaal! Of u nu grotere of kleinere maatregelen hebt genomen: alle ervaringen zijn welkom! Aanmelden kan via de website van Nationale Duurzame Huizen Route.