DEN BOSCH - Van 20 tot en met 29 augustus strijkt de Bossche Kermis, net als vorig jaar, weer neer op het terrein van de Brabanthallen. Ook kermis Rosmalen op het Gildeplein vindt dit jaar weer plaats van 7 tot en met 11 augustus. Het gaat Buro de Kermisgids weer lukken om veilige kermissen neer te zetten, waar anderhalve meter geen probleem hoeft te zijn.


Veilige 1,5 meter kermis

Beide kermissen worden ruim opgezet, zodat er voldoende ruimte is om anderhalve meter afstand te houden. De Bossche Kermis bij de Brabanthallen heeft één ingang. Hier worden de bezoekers geteld. Bij 1.500 bezoekers is het kermisterrein vol. Bij de ingang wordt dan een wachtrij gemaakt, zodat zij op 1,5 meter afstand kunnen wachten. Ook houden sfeerbeheerders de loopstromen in de gaten.

Prikkelarm

Denk je aan de kermis. Dan denk je aan een zee van prikkels. Veel beweging, veel geluid en veel knipperende lichtjes. In ’s-Hertogenbosch willen we dat iedereen van de kermis kan genieten. Op dinsdag 24 augustus is er daarom tussen 13.00 tot 15.00 uur een prikkelarm kermismoment.

Openingstijden

Bossche Kermis

Vrijdag en zaterdag: 13.00 - 00.00 uur

Zondag t/m donderdag: 13.00 - 23.00 uur

Kermis Rosmalen

Zaterdag: 13.00 - 00.00 uur

Zondag t/m vrijdag 13.00 - 23.00 uur

Parkeren

Rond het kermisterrein van de Bossche Kermis zijn extra (onbewaakte) fietsenstallingen. Bij de Brabanthallen kan voor €5,00 euro geparkeerd worden. Let op: dit kan alleen betaald worden met de pinpas.

Kijk voor meer informatie op:

www.kermisdenbosch.nl

of

www.kermisrosmalen.nl

.