DEN BOSCH - Al enkele dagen staat op het terrein van de Brabanthallen de Bossche Kermis. Het is Buro de Kermisgids gelukt om hier een veilige kermis neer te zetten, waar anderhalve meter afstand geen enkel probleem hoeft te zijn. Daarom wordt de Bossche Kermis op verzoek van exploitanten verlengd tot en met zondag 6 september.


Veilige 1,5 meter kermis

De Bossche Kermis bij de Brabanthallen heeft één ingang. Hier worden de bezoekers geteld. Bij 1.500 bezoekers is het kermisterrein vol. Bij de ingang wordt dan een wachtrij gemaakt, zodat zij op 1,5 meter afstand kunnen wachten. Ook houden sfeerbeheerders de loopstromen in de gaten.

Openingstijden

De Bossche Kermis is van 31 augustus tot en met 6 september is de kermis geopend van 14.00 – 22.00 uur (zondag, maandag, dinsdag en donderdag). Op woensdag start de kermis om 13.00 uur. En op zaterdag en zondag van 13.00 – 23.00 uur. Rond het kermisterrein zijn extra (onbewaakte) fietsenstallingen. Bij de Brabanthallen kan voor €5,00 euro geparkeerd worden. Let op: dit kan alleen betaald worden met de pinpas.

Prikkelarme kermis

Ook tijdens de verlenging houden we een prikkelarme kermis op donderdag 3 september van 15.00 tot 17.00 uur een prikkelarme kermis plaats. Tijdens de prikkelarme kermis gaan de geluidsinstallaties uit of zachter en wordt er geen gebruik gemaakt van lichtflitsen en rookkanonnen. Waar mogelijk draaien hoge snelheidsattracties met een lagere snelheid. Hierdoor is de kermis ook leuk om te bezoeken voor mensen die niet van prikkels houden.