DEN BOSCH/ROSMALEN - Gaat u binnenkort langs bij de gemeente om een document op te halen? Voor bijvoorbeeld een paspoort of een verlenging van een rijbewijs? Let dan goed op: de gemeente gaat binnenkort over op een nieuw systeem. Daarom hebben we tussen 29 september en 4 oktober aangepaste openingstijden voor de balies van het stadskantoor en Perron-3. Waar moet u rekening mee houden?

Stadskantoor in 's-Hertogenbosch

  • De balies op het stadskantoor zijn gesloten van vrijdag 30 september vanaf 12:00 uur t/m maandag 3 oktober 17:00 uur. Het stadskantoor zelf is wel gewoon open.
  • Bezoekafspraken, of het ophalen van documenten zijn op deze dagen niet mogelijk.
  • Wilt u een spoedaanvraag doen voor een reisdocument in deze periode? Neem dan telefonisch contact op met de gemeente.
  • Op dinsdag 4 oktober vanaf 09:00 uur zijn de balies weer open. Een bezoekafspraak maken, spoedaanvraag doen, of het ophalen van documenten is dan weer mogelijk.

Perron-3 in Rosmalen

  • De balies van Perron-3 zijn gesloten van donderdag 29 september t/m dinsdag 4 oktober.
  • Bezoekafspraken of het ophalen van documenten zijn op deze dagen niet mogelijk.
  • Wilt u een spoedaanvraag doen voor een reisdocument rond deze periode? Neem dan telefonisch contact op met het stadskantoor.
  • Vanaf woensdag 5 oktober gelden ook voor Perron-3 weer de normale openingstijden. Een bezoekafspraak maken, spoedaanvraag doen, of het ophalen van documenten is dan weer mogelijk.
  • Deze periode van sluiting wordt ook benut voor een renovatie en duurt daarom wat langer dan in het stadskantoor.

Digitale diensten

Het digitaal aanvragen van documenten via de website (bijv. verhuizing doorgeven of rijbewijs vernieuwen) kan nog t/m vrijdag 30 september 10:00 uur. Het digitale formulier voor geboorteaangiftes blijft te allen tijde beschikbaar. Vanaf dinsdag 4 oktober zijn alle digitale aanvragen weer mogelijk.

Wachttijd

Door de werkzaamheden rond het nieuwe systeem kan het zijn dat u een langere wachttijd ervaart dan u gewend bent. Onze excuses voor het ongemak. We doen ons best ervoor te zorgen dat u hier zo min mogelijk last van heeft. Wij vertrouwen op uw begrip.

Heeft u vragen?

We staan u graag te woord bij vragen of twijfel. Neem contact op met de gemeente op telefoonnummer: (073) 615 51 55. Wij helpen u graag verder.