DORDRECHT - In de onderste regionen van de Keuken Kampioen Divisie hebben FC Dordrecht en FC Den Bosch vrijdagavond op wonderlijke wijze de punten gedeeld. de gasten uit Den Bosch zaten na een dik half uur al op rozen met een 0-3 voorsprong, maar zagen na de rust de thuisploeg toch nog op gelijke hoogte komen.

De start van de ploeg van Jack de Gier was sterk want al binnen een kwartier had men een comfortabele voorsprong. Mike van Beijnen opende na tien minuten de score en die werd drie minuten later verdubbeld door Roy Kuijpers. Een eigen doelpunt van Toine van Huizen betekende nog voor de rust de 0-3.

Tot halverwege de tweede helft bleef die stand staan, maar aan de Krommedijk knokte de thuisploeg zich terug. Binnen drie minuten scoorden Alessio Miceli en Stijn Meijer en was de spanning weer terug. et hangen en wurgen leek Den Bosch toch stand te houden, maar ver in blessuretijd wist Miceli ook nog zijn tweede van de avond te maken: 3-3.