OSS - FC Volendam is door de vierde zege in vijf wedstrijden naar de derde plaats in de Keuken Kampioen Divisie opgeklommen. De ploeg van Wim Jonk kreeg het echter niet cadeau op bezoek bij TOP Oss. Acht minuten voor tijd keek men immers nog tegen een achterstand aan.

Het werd een enerverend duel tussen TOP Oss en FC Volendam. Van beide ploegen werd er voor de rust al een doelpunt afgekeurd. Daarnaast waren er kansen voor de gasten via Robert Mühren en Denso Kasius, maar in beide gevallen wist keeper Norbert Alblas te redden.

In de tweede helft kwam het spektakel los nadat Joshua Sanches voor de 1-0 zorgde. De Amsterdammer was het eindpunt van vlot lopende aanval. Die stand bleef echter nog geen minuut staan want een poging van Kasius werd van richting veranderd en betekende de gelijkmaker. Sanches zorgde echter ook alweer voor een hernieuwde voorsprong voor TOP Oss, nu door met zijn hak te scoren.

Het leek er op dat FC Volendam puntenverlies zou gaan lijden, maar daar dacht invaller Ibrahim El Kadiri anders over en schoot de 2-2 binnen. Een corner van dezelfde El kadiri kwam even later op het hoofd van aanvoerder Mirani terecht waardoor de Volendammers toch de punten mee de bus in namen: 2-3.