DEN BOSCH - FC Den Bosch heeft vrijdagavond de rode lantaarn weer overgedragen aan FC Dordrecht. Voor het eerst na twintig wedstrijden wist de ploeg van Jack de Gier weer eens te winnen. In De Vliert werd Jong FC Utrecht met 3-0 geklopt.

Het duel begon met een tegenvaller toen het 18-jarige talent Ringo Meerveld al na vier minuten met een blessure naar de kant moest. Daarna zat het wel mee voor een fel aanvallende thuisploeg. Na een aantal gemiste kansen opende Jizz Hornkamp na twintig minuten de score. FC Den Bosch kreeg nog meer kansen, maar bij Jong FC Utrecht bleek keeper Nijhuis de enige te zijn die een ruime voldoende haalde.

Na de rust hadden de gasten via Kluivert en Mallahi wel mogelijkheden op de gelijkmaker al bleef FC Den Bosch de betere ploeg. De beloning volgde in de laatste vijf minuten viatreffers van Romano Postema en Ryan Trotman.