OSS - Jong Ajax heeft de kans op de derde plaats en de tweede periode in de Keuken Kampioen Divisie laten liggen door op bezoek bij het laag geklasseerde TOP Oss gelijk te spelen.

De ploeg van John Heitinga leek op weg naar de zege en naar de tweede periodetitel. In de eerste helft was men al de betere ploeg en Naci Unüvar was al dichtbijj de openingstreffer met een omhaal op de lat. TOP Oss, al veertien wedstrijden zonder zege, was aan het eind van de eerste helft een aantal malen gevaarlijk, maar keeper Jay Gorter stond paraat.

De Ajax-beloften leken alsnog de zege te grijpen toen Nordin Musampa kort na rust een rebound na een corner tegen de touwen schoot. TOP Oss bleef echter strijden voor een punt en die viel alsnog in de voorlaatste minuut via Kaj Tejan daarbij Jong Ajax teleurgesteld achterlatend: 1-1.